bebisbakning.blogg.se

Morgonmage v. 27+4 :-)

Kategori: Allmänt

Har ni frågor eller funderingar så är det bara och kommentera så svarar jag :-) har verkligen ingenting och blogga om känns de som haha. Bebis sparkar på och rör sig i magen, men han är en väldigt lugn bebis så man är ju inte alltför bortskämd med sparkar ;-) men han har sina dagar han är igång där inne som bara den sen kan det gå två dagar när han är jättelugn! 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Anna säger:
    2015-08-13 | 20:09:11

    Hej! Har lusläst alla inlägg från början till slut. Jag och maken började försöka för 3v sedan. Blir knäpp på all info om flytningar till teperatur osv. Känner exakt den frustration du hade i början.
    Jag har två olika mens-appar och båda visar ÄL på olika dagar. Jag är så frustrerad och har en enorm längtan efter barn. Jag blir galen, ledsen och så himla frustrerad. Vi är precis i början och borde egentligen bara ta det som det kommer och njuta... Men... Det går inte! Jag vill också bli gravid på första försöket. Puh. Ursäkta, ville bara kräka ur mig till någon som möjligen förstår...
    Jag är så så så glad att lyckats. När du skrev att det blev en pojke så föll en glädjetår. Jag önskar dig så mycket lycka i framtiden.

    Svar: Men åh va gullig du är! Tack tack tack <3 ja herregud förstår dig till 100%...usch det var två jobbiga månader innan plusset kom (som ändå kom väldigt "fort"). Mitt råd är att kör med äl-test och den veckan du ska ha äl som du vet så ha sex varje dag!! Vi hade inte ens myssex eller nått för jag ville bara bli gravid NU! Haha. Så ja sa bara att nu måste du bara skynda dig å komma i mig så kan du gå att fortsätta göra de du gjorde, man blir helt knäpp men när längtan är så stor och du har en liten chans i månaden så är det värt alla bra/dåliga stunder i sängen bata för att du vet att du har färska spermier i dig haha. Man blir verkligen desperat men det är bara köra på, förr eller senare får du ditt plus kan ja lova :D man vet inte om man plussar den här månaden eller om 10 månader å det är så jäääääkla frustrerande men samtidigt spännande för hoppet finns där varenda gång bim närmar sig! Så kör på och ta äl-test så kommer ditt plus också!! Håller mina tummar för er <3
    bebiskampen.blogg.se

  • Anna säger:
    2015-08-18 | 16:45:54

    Så skönt när någon förstår. Jag är helt besatt av att kontrollera mina flytningar och hur livmoderhalsen är placerad. Min menscykel är 36 dagar lång så jag har jättelångt emellan ägglossningarna och blir knäpp, galen och som ett monster. Jag har fertil vecka nu och ÄL på Måndag. Så nu ska vi sexa loss 7 dagar i rad. Gärna två ggr om dagen. Hela tiden. Jag blir knäpp på mina flytningar. Jag vet inte ens om det är flygning eller gammal utlösning som finns kvar. Hahaha.

    Svar: Hahaha! Ja men kör bara, finns ju inget att förlora på det direkt ;-) kommer gå finfint för er mä! :D
    bebiskampen.blogg.se

Kommentera inlägget här: